Calitate si Performanta la pretul corect

Dineda furnizeaza solutii 4PL si Supply Chain end-to-end de inalta calitate si cost-efficient, prin combinarea transporturilor Rutiere, Aeriene si Maritime cu serviciile Logistice complete, generand astfel valoare importanta prin reducere costurilor.  Gama de solutii 4PL si Supply Chain se poate dezvolta de la un simplu transport sau depozitare la operatiuni complexe.

Noi optimizam toate activitatile legate de fluxurile informationale, de materiale si financiare. Echipa Dineda furnizeaza solutii globale integrate 4PL, end-to-end, personalizate pe cerintele manageriale Supply Chain ale clientilor nostri cu atentia mereu indreptata catre caracteristicile specifice ale industriei

Reteaua de Flote Partenere Dineda este bine pozitionata si special calificata pentru a ajuta compania ta in dezvoltarea programelor eficiente de transport si distributie, personalizate, la nivel local, national, euroasiatic si trans-frontalier. Specialistii Dineda in Transport Rutier de Marfuri te asigura de excelenta in operativitate precum si reduceri de costuri prin solutii de transport care rezolva cerintele tale in termen de timp tranzit si tarif eficient

Dineda furnizeaza servicii de transport maritim prin retelele partenere Deep Sea si Europeana “Short Sea”, atat de import, export sau “Cross-Trade” tip FCL sau LCL, Consolidare Cargo, la nivel global. Relatiile companiei cu clientii sunt foarte importante pentru noi, si evolueaza zi de zi de la simple tranzactii de afaceri la parteneriate de lunga durata, cu beneficii imediate.

Ne impunem cele mai inalte standarde in transportul aerian. Reteaua globala de parteneri ne da puterea sa ajutam afacerile sa creasca. Specialistii nostri in transport aerian va asigura excelenta operationala precum si solutii cost-effective.

Our asset-light operating model allows us the ability to choose the correct qualified subcontractors based on diverse customer requirements with an emphasis on compliance, safety, security, professionalism and environmental leadership.
Modelul nostru de operare asstes free ne permite posibilitatea de a alege corect subcontractori calificați doar pe baza diverselor cerințe ale clienților cu accent pe respectarea contractelor, a siguranței si securitatii marfurilor, profesionalismul aratat și protejarea mediului.

Te gandesti la solutia perfecta pentru afacerea ta?

Solutii Eficiente de Transport si Logistica

Beneficiați de experiența noastră în furnizarea de soluții eficiente pentru  lanțurile logistice complexe, la nivel mondial pentru unele dintre cele mai mari corporații din lume dar si pentru afaceri mici sau startups . Beneficiați de orice inovație, indiferent dacă este vorba de o simplă extindere a produselor noastre aeriene și maritim, sau dacă aceasta înseamnă o dezvoltare în sensul depozitarii, sau dacă este nevoie de un model complet nou integrat supply chain.

Safe & Secure

You benefit from our experience in delivering effective solutions to the complex global supply chains of some of the world’s biggest corporations.

Fast Delivery

You benefit from every innovation, whether it involves a simple extension to our Air and Ocean Freight products, whether it means a development in warehousing.

24/7 Support

All of which explains why you’ll find the team of outstanding support at TransCargo ready to apply their passion for solutions in support of your business.